Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Így írunk mi...

Ismét szép sikert értek el tehetséges diákjaink az "Így írtok ti..." kreatív szépíróversenyen. A budapesti verseny közel 200 diákírója közül vers kategóriában II. díjat nyert Kornis Vivien (11.D). Vers különdíjat nyert: Vásárhelyi-Varga Míra (11.D) és Farkas Mónika (12.B). Próza kategóriában különdíjat nyert: Nagy Dóra (9.C) és Kürti Adrienn (9.C). Gratulálunk!

Találatok: 1817

A szóbeli felvételik beosztásáról, 2013

Folyamatosan - és örvendetesen nagy számban - érkeznek a jelentkezési lapok gimnáziumunkba. Jelenleg feldolgozásuk, adataik rögzítése zajlik. A szóbeli felvételi vizsgák beosztását csak az adatrögzítés végeztével - várhatóan 2013. február 21-én az esti órákban  - tudjuk weblapunkon közzétenni.

A jelentkezési lapok érkezése

Találatok: 5985

Elhunyt Udvardi Erzsébet

udvardi_erzsebetÉletének 84. évében súlyos betegségben elhunyt Udvardi Erzsébet Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas festőművész.

Udvardi Erzsébet Baján született 1929-ben, pedagógus családban. 1948-1953 között a budapesti Képzőművészeti Főiskola Bemáth-osztályán tanult. A főiskola befejezése után rajztanári oklevéllel gimnáziumunk elődjében, a Leövey Klára Tanítóképzőben rajzot és művészettörténetet tanított. 1958-tól Badacsonytomajon élt és alkotott.

  www.artportal.hu www.mno.hu

Találatok: 1481

Érettségi-felvételi tájékoztató

Február 5-én, kedden a 7. órában Sebőkné Orosz Katalin igazgatóhelyettes a Kodály-teremben érettségi-felvételi tájékoztatót tart a végzős évfolyam diákjai és érdeklődő szüleik számára.

Találatok: 1283

ECDL vizsgák februárban

Az alábbi modulokból lehet vizsgát tenni:

2013. február 7-én 14:15-kor:

-adatbázis-kezelés (Access 2007)

2013. február 14-én 14:15-kor:

- táblázatkezelés (MS Office2007),
- bemutatókészítés (MS Office2007)
- képszerkesztés (Gimp)

Kérem a vizsgázókat, hogy a vizsga előtti hétfőn 10:45 és 12:00 között adják le a pontosan kitöltött jelentkezési lapot a vizsgadíjjal együtt a 040-es tanáriban. Kérem, hogy mielőbb jelezzétek e-mailben is, hogy melyik vizsgára szeretnétek regisztrálni. (E-mail cím a honlapunkon.) Jó felkészülést kívánok!

Fehérné Dallos Eszter
Találatok: 1283

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Idézünk: "A december 31-én közzétett információk kiegészültek a felsőoktatási szakképzésekkel, az osztatlan tanárképzéssel, valamint a felsőoktatási intézmények pontosították  minimális és maximális kapacitásukat. A jelenleg olvasható szövegbe beépültek egyéb módosítások, pontosítások is, ezért minden jelentkezőt kérünk, hogy alaposan tanulmányozza a tájékoztató szövegét, és ezek figyelembevételével jelentkezzen." Tájékoztatás a hivatalos kiegésztésről Felsőoktatási felvételi tájékoztató

Találatok: 1980

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish