Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Könyvtárfejlesztés pályázatból

Fáy 150 logoIskolánk könyvtára az idei tanévben sikeresen vett részt az OTP Fáy András Alapítvány IX. Könyvhullám elnevezésű pályázatán.  A program keretében a könyvtár 38 darab új könyvvel gazdagodott.

Találatok: 1628

Gólyatalálkozó

Május 31-én, szombaton 9 órára várjuk leendő 9.-es diákjainkat, a „gólyákat” ismerkedős programra a Leövey Gimnázium épületébe, ahol játékos feladatok során ismerkedhetnek meg osztályfőnökeikkel, a felsőbb éves mentorokkal, és osztálytársaikkal. A gyülekező a második emeleti Kodály teremben lesz. A program délben ér véget.

Találatok: 2040

Tagozatok helycseréje

Technikai okok miatt kénytelenek vagyunk - eredeti elképzeléseinkhez képest - két tagozat "helyét" (= osztályát) felcserélni. Az informatikai tagozatosok az "A", a történelem tagozatosok a "D" osztályba fognak járni. A 2014 szeptemberében induló 9. osztályaink beosztása tehát a következő lesz.

Találatok: 2259

Idegen nyelvi szintfelmérők

Az idegen nyelvi szintfelmérőket 2014. május 20-án (kedden) 15.00 órától tartjuk a gimnáziumi tanulmányaikat 2014. szeptemberében kezdő kilencedikeseink számára. Fontos tudnivalók:

Találatok: 3493

Idegen nyelvi beosztás

Az idegen nyelvi jelentkezések alapján elkészült a kilencedikesek számára szeptemberben induló csoportok beosztása.

Találatok: 2140

Fakultációs választás, 2014 - 2. kör

A fakultációs választások véglegesítését (= "tárgyválasztás") május 18. és 23. között kell megtenni az e-naplóban. A legfontosabb változás, hogy a kínálat némileg szűkült (a csak egy-két diákot érdeklő fakultációkat kivettük a listákból Frown). A részletek:

Találatok: 1555

Magántanulók osztályozó vizsgái

A magántanulók tanév végi osztályozó vizsgáit május 26. és június 4. között bonyolítjuk le. Pontos menetrend, további részletek az e-naplóban.

Találatok: 1061

Gólyák, figyelem!

A nyelvválasztás határideje (május 10., szombat, 22:00 óra) rövidesen lejár! Ha még nem választottál 2. idegen nyelvet, sürgősen tedd meg,  itt!

Találatok: 1170

Fakultáció választása, 2014 - 1. kör

Jelenlegi kilencedikes diákjainknak "kisfaktot", tizedikes (+ 11.E-s) tanulóinknak"nagyfaktot" lehet/kell választaniuk 2014. május 14-ig. (Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja. Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat.) Mindezt az e-naplóban, május 7-14. között!
Találatok: 3498

Gólyák nyelvválasztása, 2014

Gimnáziumunk diákjai 2014-től kezdve első idegen nyelvként valamennyien angolul tanulnak - kivéve német nyelvi előkészítő csoport tagjait. Viszont tanulóink a második idegen nyelvüket valamennyien megválaszhatják - kivéve a nyelvi előkészítő osztály (9.Ny) tagjait.

Találatok: 4702

Gólyák nyelvválasztása - némi csúszás

Sajnos - technikai okok miatt - jövendő kilencedikeseink 2. idegen nyelvüket a tervezettnél csak 1-2 nappal később tudják megválasztani. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Találatok: 1303

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish