Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Újabb nagyszerű EBCL eredmény!

Az EBCL nemzetközi gazdasági verseny második fordulójában Révész Petra (11.F) eredményesen szerepelt, így bejutott a nemzetközi döntőbe, melyet Bécsben rendeznek meg. Gratulálunk!

 A 26 ország (Eu + Kenya és Kína) részvételével, felnőtt és diák kategóriában megrendezett három fordulós EBCL verseny 2008. november 28-án Bécsben megtartandó nemzeközi döntőjébe 8 ország 40 versenyzője jutott tovább, köztük iskolánk 11.F osztályos tanulója, Révész Petra.

Magyarországról a diák kategóriában 132 tanuló indult, köztük iskolánk 14 tanulója is. (Felkészítő tanárok: Péter Sára és Tamás Margit.)
A verseny első fordulója egy két órás gazdasági-, valamint egy 1 órás szakmai angol nyelvi szintfelmérőből állt. A forduló feladatai a következő témaköröket érintették: vállalati vagyongazdálkodás, eredményesség (profit), fizetőképesség (likviditás) és társasági jog. A második fordulóban a 25 továbbjutó - köztük 8 leöveys - egy adott vállalkozásról készített esettanulmányt.
Az első két fordulónak iskolánk adott otthont mindkét kategóriában. A két rendezvény sikeres rendezésért és a felügyeletért Dr. Pócs Ilona felelt. Az angol nyelvű döntőt 2008. november 28-án rendezik Bécsben, témaköre esettanulmány.
A döntő előtt Révész Petra egy kétnapos szakmai angol felkészítő tréningen, valamint egy órás személyre szabott karriertanácsadáson vesz részt.

A végeredmény
Részletes eredmények
A díjkiosztó képei


GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish