Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Fakultációs és idegen nyelvi kínálat, jelentkezés

A diákok fakultációs jelentkezése, 2. idegen nyelv választása ebben a tanévben is honlapunkon - a Moodle rendszerben -, egy online "kérdőív" kitöltésével történik. A "kérdőívek" 2009.05.04-2008.05.14. között fognak "élni" "élnek": ebben az intervallumban lehet csak a fakultációkra jelentkezni, idegen nyelvet választani. Ebben az időszakban a jelentkezés - akár többször is - módosítható.

Figyelem, módosítások!

  • a felsőoktatási tantárgypárosításokhoz való jobb illeszkedés érdekében módosítottuk a "nagyfaktos" tantárgyak sávokba sorolását (azaz a választékot)! (2009.05.02)
  • a "kisfaktos" kínálat bővült! (2009.05.04)

A jelentkezési lapo(ka)t minden érintett tanulónak ki kell töltenie, még akkor is ha nem kíván fakultációs tárgyat választani! (A 2. idegen nyelv tanulása kötelező!)

A válaszható (fakultatív) tárgyakról alább elérhető információk mellé feltétlenül ajánlatos az érettségi rendszerről szóló tájékoztatókat is tanulmányozni, különös tekintettel a  "Szakok és érettségi vizsgatárgyak, többletpontok a 2010-es felsőoktatási felvételi eljárás során" című dokumentumra. (Újabb sajnos nincs...)

Dokumentumok:

  1. Fakultációs "szabályzat"
  2. "Kisfakultációs" választék (a 8.F, 9.E, 9.F, 10.E osztályok számára)
  3. "Kisfakultációs" tantárgyi tájékoztató (a 8.F, 9.E, 9.F, 10.E osztályok számára)
  4. "Nagyfakultációs" választék (a 10.A, B, F, és a 11.E osztályok számára)
  5. "Nagyfakultációs" tantárgyi tájékoztató (a 10.A, B, F, és a 11.E osztályok számára)
  6. Tájékoztató az idegen nyelvekről (a 9.A, B, C, F osztályok számára)
  7. Összefoglaló táblázat a felvételi tárgyakról (a 10.A, B, F, és a 11.E osztályok számára)

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish