Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Győzelem a röpi-rangadókon

A Leövey fiú röplabda csapata szombaton (2009.12.05) két meccset is játszott. Csapatunk nagy örömére a mienk volt a legnagyobb és legjobb szurkolótábor! Így viszont a siker sem maradt el! (Olvasd tovább, videó is van...)

1. meccs: Dózsa György Gimnázium - Leövey Klára Gimnázium

Ez a menet elég jól indult: a második másodpercben máris szereztünk egy pontot Tamás Zsolt szervájával. A Dózsa hátránya talán a csapat összeállításában keresendő: alacsonyabbak, focicipőt hordanak és a rúgások gyakorisága megegyezett az ütésekével (ebből arra következtettünk, hogy fociban biztos sokkal jobbak.). Az ellenfél nehezen tudott koncentrálni, a mieink viszont jól felismerve a helyzeteket gyűjtötték a pontjainkat. A leöveys csapatmunka is jól működött - a győzelem miatt nem kellett aggódnunk. A végeredmény: 0-3; 39-75.

2. meccs: Szt. László Gimnázium - Leövey Klára Gimnázium
Na ez már nagyobb kihívás volt. Félelmeink ellenére ez is jól indult: ellenfelünk ugyan próbálkozott ütésekkel, de többnyire sikertelenül, néha csak a háló alatt jött át a labda. A szurkolók éltették a csapatunkat, így szépen mentettek meg jó pár labdát, az egyikőjük (Marton Tamás) a földön fekve rúgott a labdába. A fiúk az ellenfélhez képest elég pontosan játszottak, az összes feladást jól kihasználták.
A harmadik szettben többször fordult elő az időkérés, megbeszélés. De ezt a szettet nem mi nyertük, a Szt. László csapata a szett utolsó harmadára összeszedte magát és átvette a vezetést. Következett a negyedik. Kezdtünk megijedni. Mindkét csapat játéka összeszedett volt, a védelemre nagyon kellett figyelnünk. De az ellenfél sem lustálkodott, ütő játékosaink lecsapásait többször is blokkolták. Szoros küzdelem után végül megnyertük a szettet. A vége:  1-3; 95-98

Mind a két meccset megnyertük, köszönhetően a fiúk jól felkészültségének, az edzői munkának és nem utolsó sorban a lelkes szurkolói csapatnak! 

Reszegi Barnabás, 9.F

 

 


GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish