Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.


Szakmai képzés

Szakmai képzéseinkre az érettségi vizsga letétele után jelentkezhetnek a diákok. A képzés végén a hallgatók OKJ szerinti szakmai vizsgát tehetnek.

Figyelem!

A 2014/2015-ös tanévben iskolánkban a szakképzést szüneteltetjük!

Iskolánk a 2013/2014-es tanévre az alábbi képzésekre hirdet felvételt:

Jelentkezés:

Képzéseinkre érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők jelentkezhetnek a kitöltött és aláírt jelentkezési lap beküldésével. A jelentkezési laphoz kérjük csatolni az érettségi bizonyítvány másolatát. (A jelentkezési lap gimnáziumunkban, az iskolatitkári irodában vehető át, illetve   innen letölthető.)

Költségek:

  • Nappali tagozaton TANDÍJMENTES annak a 22. életévét be nem töltött fiatalnak a képzése, aki még nem rendelkezik iskolarendszerben szerzett OKJ-s szakképesítéssel.
  • Esti tagozaton az első iskolarendszerű OKJ-s szakképesítést szerző felnőtteknek a jogszabályok értelmében térítési díjat kell fizetniük, melynek mértéke 20.000,- Ft/félév.
  • Ha a jelentkezőnek már van államilag finanszírozott formában megszerzett OKJ-s szakképesítése, a térítési díj 20.000,- Ft/félév, nappali és esti tagozaton egyaránt.

Letölthető tájékoztató (pdf)

(Figyelem! A 2013 szeptemberében induló képzések esetében jelentősen megváltoztak a követelmények! Honlapunkon már ezek az információk találhatók meg, amelyek természetesen nem vonatkoznak a korábban indult képzésekre.)


GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish