Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Tanévkezdés 2015

Frissítve!tanévnyitó ünnepély - a nappali tagozaton - szeptember 1-jén, 9 órakor kezdődik. (Megjelenés az alkalomhoz illően, azaz: sötét szoknya/nadrág, fehér blúz/ing.) Az ünnepség után három (3) osztályfőnöki óra lesz.

A javítóvizsgák a nappali tagozaton augusztus 26-27.-én; a felnőttoktatási tagozaton augusztus 26-28.-án és augusztus 31.-én lesznek. (A pontos beosztás az e-naplóban, illetve a fot.leovey.hu-n, továbbá az ITAK-ban tekinthető meg.)

A tankönyveket diákjaink - a rövidesen közölt részletes beosztás szerint - szeptember 1-4. között vehetik át a Zeneteremben. (A tanulók csak a befizetést igazoló eredeti csekkszelvény bemutatása után vehetik át a tankönyveiket!) A "fizetős" tanulók a tankönyvek átvételekor kapják meg a csekket, amelyet szeptember 15-ig kell befizetniük! Az ingyenes tankönyvellátásra jogosult diákok csak abban az esetben vehetik át tankönyveiket, ha a jogosultságot igazoló dokumentumot bemutatták/benyújtották! 

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish