Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fontos felvételi információk – lehet jelentkezni a nyílt órákra, iskolabejárásra és az igazgatói tájékoztatóra

Az érdeklődő nyolcadikos diákok és szülők részére október 11-én és 12-én, kedden és szerdán 10 órától Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő tart felvételi tájékoztatót. Ugyanezen a napokon – a régi hagyományokhoz híven – nyílt órákra is várjuk a Leövey iránt elkötelezett szülőklet és gyermekeiket. A regisztráció – most már mindkét napra – honlapunk Felvételi / Felvételi hírek menüpontja alatt lehetséges.

Sajnos 2022-ben annyira extrém magasak az osztálylétszámok, hogy legjobb szándékunk ellenére sem tudunk minden tárgyból vendéget fogadni. Október 15-én, szombaton viszont "kovid-túlélő" iskolabejárást tervezünk. (Ezt a programot az elmúlt két ősszel, a korlátozások idején vezettük be, és rendkívül népszerűnek bizonyult az iskolánk iránt érdeklődők körében.) Az iskolabejárás jelentkeztetési felülete október 7-én, pénteken 14 órától innen válik elérhetővé. Iskolánk felvételi tájékoztatója és az élsportolói tagozatra való jelentkezéshez szükséges adatlap immár letölthető. A részletek alább olvashatók.

Októberben és novemberben rendkívül korlátozott létszámmal nyílt órákat is szervezünk. Az októberi időpontok: 11-én, kedden 4–5. óra, illetve 12-én, szerdán, 4–5. óra. Ugyanezeken a napokon 10 órától Sebőkné Orosz Katalin felvételi tájékoztatót tart a Kodály-teremben. Október 15-én, szombaton pedig az iskolát bemutató sétára invitáljuk Önöket. Az igazgatói tájékoztatóra és a nyílt órákra az alsó menüpontokon már most lehet jelentkezni. Kérjük a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát csak egy programra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish