Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Novemberi nyílt órák

Kedves Szülők és nyolcadikos Diákok! – Köszönjük a nagyfokú érdeklődést a novemberi nyílt órák iránt. Sajnos Marossyné Barva Mária tanárnő november 15-ei németórájának paraméterezésébe hiba csúszott: nem a 4. órában 10.40-kor, hanem az 5. órában 12.05-kor kezdődik. Továbbbá Németh Viktória tanárnő november 16-ai 5. (matematika) órája véletlenül került a 15-ei órák közé. A hibákért szíves megértésüket kérjük. Azt szeretnénk kérni, hogy akik ezekre az órákra jelentkeztek, a tényleges időpontban jöjjenek, és –, amennyiben jelentkeztek rá – ugyanezen a napon vegyenek részt az igazgatói tájékoztatón.

Továbbá kérjük azokat, akik akaratukon kívül többször jelentkeztek egy órára, és erről több visszaigazolást kaptak, hogy ezt jelezzék részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen. A felesleges jelentkezések törlésével további lehetőségeket tudunk biztosítani a lemaradók részére.

Októberi nyílt óráinkat nagy érdeklődés kísérte, és a lemaradók rögtön azt kérdezték, hogy mikorra tervezzük a folytatást novemberben. Ezúton szeretnénk jelezni, hogy a novemberi nyílt órák időpontja: 15-e, kedd és 16-a, szerda, a 4. és 5. tanórában. Kezdés: 10.55 és 12.05 órakor. Jelentkezni a november 7-én, hétfőn, délután 14 órakor megnyíló felületen lehetséges. Köszönjük szíves türelmüket!

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish