Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Aktuális felvételi információk!

Felhívjuk a hozzánk jelentkező nyolcadikos tanulók és kedves szüleik figyelmét, hogy mivel a jelentkezési lapok általános iskolák általi postázásának határideje a mai nap – azaz február 22-e –, így a beérkező adatok feldoglozása folyamatos, ezért a szóbeli elbeszélgetés időpontjáról legkorábban csak jövő szerdán, március 1-jén tudunk nyilatkozni.  Az idei felvételi mentességi és elutasítási ponthatárai itt már elérhetőek.  Amint a lekérdező felület elkészült, és használható, arról ebben a hírben azonnal tudósítunk. Ettől függetlenül kérjük a kedves tanulókat, hogy úgy készüljenek, hogy március 2-án, csütörtökön, reggel 8 órától a szóbeli elbeszélgetést az összes tagozat esetében megkezdjük. A jelentkezési lapok feldolgozása ezzel párhuzamosan zajlik, így a később regisztrált jelentkezőket értelemszerűen a két következő napra, 3-ára, péntekre és 6-ára, hétfőre fogjuk beosztani.

A sűrű határidőkért kérjük szíves megértésüket. A szóbeli elbeszélgetés tagozatonkénti tudnivalóiról itt lehet tájékozódni. 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish