Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Megnyílt a felvételi jegyzék!

Íme, a Leövey iránt érdeklődő nyolcadikos diákoknak és kedves szüleiknek nem kell tovább várni, elkészült a középiskolai felvételi eljárás felvételi jegyzéke. A https://felveteli2023.leovey.eu/ linkre kattintva pillanatok alatt láthatják a felvételi eredményt és a szóbeli elbeszélgetés beosztását azon tanulók esetében, akiknek eredményét hétfő estéig feldolgoztuk. Az adatok lassú beérkezése miatt ez a lista a következő napokban még bővülni fog. KÉRJÜK, hogy időpont módosítási igényt már ne küldjenek be, ezt teljesíteni sajnos nem áll módunkban a szoros határidők, és a beérkezett jelentkezések nagy száma miatt. Megértésüket kérjük és köszönjük!

Az írásbeli eredmények már korábban elérhetőek voltak, és ott a felvételi eljárás adott tanulóra vonatkozó adatai az oktatási azonosító és a születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN formátumban)  megadása alapján kérhető le. Az idei szóbeli ponthatárok itt tekinthetőek meg. 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish