Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Felvételi végeredmény, 2012

felveteli-kepA felvételi végeredményt - a személyiségi jogok és az adatvédelmi előírások tiszteletben tartásával - 2012. április 20-án, 18:15-kor lekérdezhetővé tettük honlapunkon. A lekérdezés  ( Miért ilyen "későn"?)

Figyelem! Az OH-tól 2012.04.19-én megkapott listák alapján maradt néhány szabad férőhelyünk. Az érdeklődőket arra kérjük, keressék titkárságunkat (tel.: 215-9590, e-mail: naptitkargmail.com) a lehetőségek miatt!

Miért ilyen "későn" lehet lekérdezni a felvételi végeredményt?

Nem kívánjuk más iskolák gyakorlatát bírálni, de fontosnak tartjuk az alábbiak leszögezését.

Az Oktatási Hivatal által "kizárólag középfokú intézmények részére" megjelöléssel közzétett listák gyakorlatilag változtatás nélküli publikálását aggályosnak tartjuk. Az oktatási jogok biztosának állásfoglalása szerint "... a tanulók valamennyi személyes adata - az adatvédelmi törvény 3. § (3) bekezdése értelmében - csak az érintett hozzájárulása esetén hozható nyilvánosságra, szerepeltethető az iskolai honlapon."

Fentiek szerint már a névsor közzététele is  jogszabályt sért(het), nem beszélve a névhez kapcsolt oktatási azonosítóról, születési dátumról.

Ezen okok miatt kérjük még egy kis türelmüket, hogy a jogszabályoknak megfelelő - ám némi többletmunkát igénylő - felvételi lekérdezést létre tudjuk hozni.

PS.

A "kopipészt" technikát mi is tudjuk/tudnánk alkalmazni - azonban jövendő/jelenlegi diákjaink jogainak tiszteletben tartását fontosabbnak tartjuk.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish