Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A helyfoglalásról

Figyelem! Októberben és novemberben a nyílt órák látogatása helyett az iskolát bemutató sétára invitáljuk Önöket. Erre október 22-én, november 5-én és november 19-én 14 és 16 óra között, folyamatosan négy turnusban lesz lehetőség. Kérjük a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát csak egy turnusra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön.

A "helyfoglaló" menüben az adott napra (pl. 2021. október 22.) kattint, majd a megjelenő ablakban kiválasztja a kívánt, illetve még szabad turnust. Ezek után a megtekinteni kívánt óra nevére kattintva, néhány adatot kell csak megadnia. A tényleges foglaláshoz kattintson a bal oldali menü "Hely foglalása..." pontja alatt megjelenő dátumok egyikére! (Ezek csak a nyílt napokat megelőző hét folyamán láthatók és érhetők el!)

Szerverünk a sikeres foglalásról  visszaigazoló emailt is küld a jelentkezés során megadott email címre. Figyelem: lehetséges, hogy egyes szűrőprogramok levelünket a "spam" mappába teszik -, ezt tehát érdemes ellenőrizni!

Egy tipp: ha a turnus nevére kattint, akkor láthatja, hogy a rendelkezésre álló helyekből mennyi van lefoglalva, mennyi szabad még.

Ha kérdése, problémája van a helyfoglalással kapcsolatban, írjon a nyiltnap(kukac)leovey.hu címre! A levélben feltétlenül írja meg az érintett turnus időpontját, különben nem tudunk segíteni... :-(

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish