Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A helyfoglalásról

Figyelem! Októberben és novemberben rendkívül korlátozott létszámmal nyílt órákat szervezünk. Az októberi időpontok: 11-én, kedden 4–5. óra, illetve 12-én, szerdán, 4–5. óra. Ugyanezeken a napokon 10 órától Sebőkné Orosz Katalin felvételi tájékoztatót tart a Kodály-teremben. Október 15-én, szombaton pedig az iskolát bemutató sétára invitáljuk Önöket. Az igazgatói tájékoztatóra az alsó menüpontokon már most lehet jelentkeznmi, a többi programra pedig 4-én, kedden a kora esti óráktól. Kérjük a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát csak egy programra jelentkezzen! Egy családból egy tanuló és egy felnőtt jelentkezésére van lehetőség, külön-külön.

A "hely foglalása a nyílt napokra" menüben az adott napra (pl. 2022. október 12.) kattint, majd a megjelenő ablakban kiválasztja a kívánt programot. Ezek után a megtekinteni kívánt óra nevére kattintva, néhány adatot kell csak megadnia. A tényleges foglaláshoz kattintson a bal oldali menü "Hely foglalása..." pontja alatt megjelenő dátumok egyikére! (Ezek csak a nyílt napokat megelőző hét folyamán láthatók és érhetők el!)

Szerverünk a sikeres foglalásról  visszaigazoló emailt is küld a jelentkezés során megadott email címre. Figyelem: lehetséges, hogy egyes szűrőprogramok levelünket a "spam" mappába teszik -, ezt tehát érdemes ellenőrizni!

Egy tipp: ha a turnus nevére kattint, akkor láthatja, hogy a rendelkezésre álló helyekből mennyi van lefoglalva, mennyi szabad még.

Ha kérdése, problémája van a helyfoglalással kapcsolatban, írjon a nyiltnap(kukac)leovey.hu címre! A levélben feltétlenül írja meg az érintett turnus időpontját, különben nem tudunk segíteni... :-(

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish