Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A helyfoglalásról

Figyelem! A novemberi nyílt órákra történő helyfoglalásra 2018.11.05, 16 óra - 2018.11.08, 16 óra között lesz lehetőség.

Látogatható órákat a Nyílt Napokon a 3. és a 4. órában tartunk. Kérjük a helyfoglalás során figyeljen az időpontokra, tehát az azonos időpontban tartott órák közül csak egyre jelentkezzen!

Ezt megkönnyíti, ha a "helyfoglaló" menüben az adott napra (pl. 2018.11.13) kattint, majd a megjelenő ablakban kiválasztja ("Melyik órában:") az időpontot (pl. 4. óra).  Ezek után a megtekinteni kívánt óra nevére kattintva, néhány adatot kell csak megadnia. 

Amennyiben a diák és a szülő is (azaz ketten) szeretnének részt venni a nyílt órán, kérjük, hogy kétszer foglaljanak helyet az adott órára; jelölve, hogy diák vagy szülő lesz a látogató!

A tényleges foglaláshoz kattintson a bal oldali menü "Hely foglalása..." pontja alatt megjelenő dátumok egyikére! (Ezek csak a nyílt napokat megelőző hét folyamán láthatók, érhetők el!)

Szerverünk a sikeres foglalásról  visszaigazoló emailt is küld a jelentkezés során megadott email címre. Figyelem: lehetséges, hogy egyes szűrőprogramok levelünket a "spam" mappába teszik - érdemes ellenőrizni!

Egy tipp: ha az óra nevére kattint, akkor láthatja, hogy a rendelkezésre álló helyekből mennyi van lefoglalva, mennyi szabad még.

Ha kérdése, problémája van a helyfoglalással kapcsolatban, írjon a nyiltnap(kukac)leovey.hu címre! A levélben feltétlenül írja meg az érintett órák nevét, időpontját, különben nem tudunk segíteni... :-(

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM: 035235 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish