Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Képzős sikereink!

Örömmel értesítjük a Leövey Gimnázium közösségét, hogy tanulóink és művésztanáraink újabb sikereket könyvelhettek el. Katintson a részletekért!

A Budapest STREET-Story pályázat diáknyertesei: Barta-Vámos Viktória, Debreczeni Csilla, Lakatos Anna, Reibach Janka és Varga Eszter, mindannyian a 11. C osztály tanulói. Alkotásaikat beválogatták a Budapest STREET-Story című kiállításra, melyet a Deák17 Galériában rendeznek meg 2021. november 5–30. között. Felkészítő tanáruk: Kis Iringó. Képünkön Barta-Vámos Viktória 11. C osztályos tanuló díjazott festménye látható.

003 Barta Vamos Viktoria 11. C

Kacsák Tamás tanár úr sem tétlenkedik: neki az idei Art Marketen, a PR001-es standon válogatták be munkáit. A színvonalas rendezvényt október 7–10. között rendeztek meg a Bálnában. Bővebben: https://artmarketbudapest.hu/hu
Köszönet kollégáinknak és tanítványainknak, hogy a művészet erejével is öregbítik a Leövey közel másfél évszázados jó hírét.
Art Market Budapest

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish