Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

„A Sport Legyen a Tied!” a Löveyben

A „II. Pillér - A sport megy a diákokhoz” program keretében röplabda bemutató helyszíne lesz a gimnáziumunk november 23-án, szerdán.

„A Sport Legyen a Tied!” program fő célkitűzése, hogy országszerte segítse a sport beépülését a gyermekek mindennapjaiba, elősegítve ezzel a közreműködő sportági szövetségek utánpótlásbázisának növekedését. A program a köznevelési intézmények sporteszköz állományának fejlesztésével támogatja az iskolai testmozgást, kiegészítve ezt sportági bemutatókkal, melyek során igyekeznek a gyerekek figyelmét felkelteni a sportolási lehetőségeikre.

Együttműködő partnerként a Magyar Röplabda Szövetség bevonta iskolánkat is a röplabda sportág népszerűsítésére. A „II. Pillér - A sport megy a diákokhoz” program keretében sportági bemutató helyszíne lesz a Budapest IX. Kerületi Leövey Klára Gimnázium november 23-án, szerdán.

Délelőtt 10.00 és 11.00 között a Vendel csarnokban a kilencedik évfolyamnak lesz interaktív röplabda sportági foglalkozás Balog István és Lestár László testnevelők vezetésével. A foglalkozáson iskolánk leány röplabda csapatának tagjai is részt vesznek segítőként.

A délelőtti röplabda bemutató során már az újonnan kapott eszközöket (röplabdák, mobil röplabda állvány, háló, antenna stb.) fogják használni a résztvevők.

A sportág iránt érdeklődő diákoknak konkrét sportegyesületeket tudnak testnevelő kollégáink ajánlani.

„A Sport Legyen a Tied” program keretében újabb lépést teszünk az iskolánkban már egyébként is kedvelt röplabda sportág további népszerűsítésében.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM: 035235 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish