Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Médiás sikereink

Szilaj Gabriella tanárnőtől, a médiatagozat egyik doyenne-jétől, valamint a meghosszabbított online tanulásra kényszerülő diákjainktól nagyszerű médiás sikerekről értesülhettünk.

Az LKG TV stábját – mint vendég média munkatársakat – meghívták a Snowattack Eplény Télisport eseményére. A tévéseink két korábbi, iskolánk életét bemutató videóanyagának stílusa és hangulata keltette fel az SNA szervezőinek érdeklődését. Ezzel meghívással a tehetséges pályakezdőknek kívánnak lehetőséget biztosítani. Kerekes Marcit, Fülöp Leventét és Czakó Andrást a február 2–7. közötti rendezvény teljes időtartamára hívták meg, ahol a síbérletet és teljes ellátás fejében naponta híradós műfajú videobeszámolót készítenek tanítványaink. Czakó Andrisék médiamumnkájának méltó elismerése ez a meghívás, melynek megvalósításához sok sikert (és balesetmentes síelést) kívánunk.

DSC03592 small

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén 11. évfolyamos tanulóink bontogatják tehetséges szárnyaikat a IX. kerületi ifjúsági közösség életében. A Mester Galéria és Közösségi Tér 2020 őszén – iskolai közösségi szolgálatként – újságíróműhelyt szervezett  SzabadSajtó! címmel, amelyen több leöveys diákunk (így Dienes Csenge és Füstös Zsófia a 9. C médiatagozatából) részt vett. Az itt formálódó Impulzus nevű munkacsoportjukról Bakos Jázmin és Bud Laura beszámolót írtak a 9 című ferencvárosi önkormányzati magazin december–januári dupla számában. Zsurnaliszta elköteleződésükre már most is nagyon büszkék lehetünk, és várjuk további érdekes írásaikat.

01

 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish