Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Gyászolunk

Buró EditBuró Lászlóné - kedves, szeretett, tisztelt nyugdíjas kollégánk - rövid, súlyos betegség után elhunyt.

Buró Lászlóné - vagy ahogy legtöbben ismerték: Buró Edit - 1967-ben kezdett el tanítani, 1974-től gimnáziumunkban matematika szakos tanárként tevékenykedett.  Több mint egy évtizeden át vezette a matematika munkaközösséget, hosszú éveken át volt az iskolai szakszervezet vezetője, majd a kollégák bizalmából a Közalkalmazotti Tanács első elnöke. Sok-sok éven át szervezte diákjaink továbbtanulását, vezette az osztályfőnöki munkaközösséget. 2007-ben nyugdíjba vonult, de azóta is rendszeres - és örömmel látott - vendége volt iskolai rendezvényeinknek.

Mindig derűs, mindenben a jót kereső/meglátó, mindig harmóniát sugárzó személyiségének emlékét megőrizzük.

A gyászjelentés

Találatok: 978

Szóbeli ponthatárok

Amennyiben egy felvételizőnek az általános iskolából hozott pontjainak és a központi írásbelin szerzett pontjainak összege eléri a "mentességi" ponthatárt (M), akkor ő iskolánkban - az adott tagozaton - mentesül a szóbeli felvételi alól. Pontszáma szempontjából úgy tekintjük, mintha a szóbelin maximumot teljesített volna, vagyis a szóbeli felvételin elérhető maximális (25) pontot hozzáadjuk az addigi pontjaihoz.

Nem vesszük fel - és így a szóbelire sem hívjuk be - azokat a jelentkezőket, akiknek teljesítménye - az adott tagozaton - az általános iskolából hozható 50 pontból és a matematika és anyanyelv központi írásbelin szerezhető 100 pontból (összesen 150 pont) nem érte el a "elégséges" (E) pontot.

A mentességet (M) elért és elutasított (E) diákok kivételével a többi felvételizőt felvételi beszélgetésre hívjuk, amelyen a szülők is jelen lehetnek.

Szóbeli ponthatárok, 2017

Szóbeli ponthatárok, 2016

Szóbeli ponthatárok, 2015

Szóbeli ponthatárok, 2014

Szóbeli ponthatárok, 2013

Találatok: 11767

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish