Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Felvételi hírek

Novemberi nyílt órák

Kedves Szülők és nyolcadikos Diákok! – Köszönjük a nagyfokú érdeklődést a novemberi nyílt órák iránt. Sajnos Marossyné Barva Mária tanárnő november 15-ei németórájának paraméterezésébe hiba csúszott: nem a 4. órában 10.40-kor, hanem az 5. órában 12.05-kor kezdődik. Továbbbá Németh Viktória tanárnő november 16-ai 5. (matematika) órája véletlenül került a 15-ei órák közé. A hibákért szíves megértésüket kérjük. Azt szeretnénk kérni, hogy akik ezekre az órákra jelentkeztek, a tényleges időpontban jöjjenek, és –, amennyiben jelentkeztek rá – ugyanezen a napon vegyenek részt az igazgatói tájékoztatón.

Továbbá kérjük azokat, akik akaratukon kívül többször jelentkeztek egy órára, és erről több visszaigazolást kaptak, hogy ezt jelezzék részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen. A felesleges jelentkezések törlésével további lehetőségeket tudunk biztosítani a lemaradók részére.

Bővebben: Novemberi nyílt órák

Fontos felvételi információk – lehet jelentkezni a nyílt órákra, iskolabejárásra és az igazgatói tájékoztatóra

Az érdeklődő nyolcadikos diákok és szülők részére október 11-én és 12-én, kedden és szerdán 10 órától Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő tart felvételi tájékoztatót. Ugyanezen a napokon – a régi hagyományokhoz híven – nyílt órákra is várjuk a Leövey iránt elkötelezett szülőklet és gyermekeiket. A regisztráció – most már mindkét napra – honlapunk Felvételi / Felvételi hírek menüpontja alatt lehetséges.

Sajnos 2022-ben annyira extrém magasak az osztálylétszámok, hogy legjobb szándékunk ellenére sem tudunk minden tárgyból vendéget fogadni. Október 15-én, szombaton viszont "kovid-túlélő" iskolabejárást tervezünk. (Ezt a programot az elmúlt két ősszel, a korlátozások idején vezettük be, és rendkívül népszerűnek bizonyult az iskolánk iránt érdeklődők körében.) Az iskolabejárás jelentkeztetési felülete október 7-én, pénteken 14 órától innen válik elérhetővé. Iskolánk felvételi tájékoztatója és az élsportolói tagozatra való jelentkezéshez szükséges adatlap immár letölthető. A részletek alább olvashatók.

Bővebben: Fontos felvételi információk – lehet jelentkezni a nyílt órákra, iskolabejárásra és az igazgatói...

Sportlap, 2022: a letöltés helye

Az élsportolói tagozatra történő jelentkezéshez szükséges "sportlap" letölthető innen. A központi írásbeli napjáig kell kitöltve benyújtani e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

Központi felvételi feladatsorok

Kedves Szülők! Kedves nyolcadikos Diákok!

A Leövey Klára Gimnázium iránt érdeklődők számára honlapunkon csokorba gyűjtöttük az elmúlt évek központi írásbeli felvételi feladatsorait magyar és matematika tárgyakból. Ezeket a feladatokat és a hozzájuk tartozó javítási útmutatókat a linkre kattintva lehet megtekinteni és letölteni. 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish