Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Felvételi hírek

Fontos infók felvételizőknek

Kedves nyolcadikos Tanulók, kedves Szülők! Köszönjük, hogy a Leövey iránti érdeklődést azzal is kimutatták, hogy a középiskolai jelentkezési lapot nálunk adták le. Röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat:

  • a magyar és matematika központi írásbeli felvételi vizsga időpontja 2022. január 22-én, szombaton 10 órától
  • ezen a napon intézményünkbe 9 óra 30 percig kell megérkezni!
  • az írásbeli vizsgáról értesítést nem küldünk
  • pótidőpont (orvosi igazolással) január 27-én, csütörtökön 14 órától
  • második pótidőpont (kizárólag koronavírusos fertőzésről vagy hatósági házi karanténról szóló igazolás esetén): február 4., csütörtök 14 órától
  • az írásbeli vizsgára a jelentkező hozza el diákigazolványát vagy személyi igazolványt, tollat, ceruzát, vonalzót, körzőt
  • a dolgozat megtekintéséről tájékoztatást az írásbeli napján nyújtunk.

Sportlap, 2022: a letöltés helye

Az élsportolói tagozatra történő jelentkezéshez szükséges "sportlap" letölthető innen. A központi írásbeli napjáig kell kitöltve benyújtani e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

Központi felvételi feladatsorok

Kedves Szülők! Kedves nyolcadikos Diákok!

A Leövey Klára Gimnázium iránt érdeklődők számára honlapunkon csokorba gyűjtöttük az elmúlt évek központi írásbeli felvételi feladatsorait magyar és matematika tárgyakból. Ezeket a feladatokat és a hozzájuk tartozó javítási útmutatókat a linkre kattintva lehet megtekinteni és letölteni. 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish