Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Szóbeli felvételi beosztás lekérdezése, 2018

A szóbeli felvételikre - mint azt felvételi tájékoztatónkban is írtuk - 2018. február 24-én valamint március 1-jén és március 2-án kerül sor. Gimnáziumunkba - a mai napig (2018.02.22) - 1306 diák jelentkezési lapja érkezett be, összesen 2374 jelentkezéssel.

A szóbelik pontos beosztása már lekérdezhető (2018.02.22, 23:15)!

A szóbeli ponthatárok:

 

Amennyiben egy felvételizőnek az általános iskolából hozott pontjainak és a központi írásbelin szerzett pontjainak összege eléri a "mentességi" ponthatárt (M), akkor ő iskolánkban - az adott tagozaton - mentesül a szóbeli felvételi alól. Pontszáma szempontjából úgy tekintjük, mintha a szóbelin maximumot teljesített volna, vagyis a szóbeli felvételin elérhető maximális (25) pontot hozzáadjuk az addigi pontjaihoz.

Nem vesszük fel - és így a szóbelire sem hívjuk be - azokat a jelentkezőket, akiknek teljesítménye - az adott tagozaton - az általános iskolából hozható 50 pontból és a matematika és anyanyelv központi írásbelin szerezhető 100 pontból (összesen 150 pont) nem érte el a "elégséges" (E) pontot.

A mentességet (M) elért és elutasított (E) diákok kivételével a többi felvételizőt felvételi beszélgetésre hívjuk, amelyen a szülők is jelen lehetnek. A szóbelizők ne felejtsék otthon a magyar- és matematikafüzetüket, illetve ellenőrzőjüket!

Figyelem! Ha a tanuló több tagozatra is szóbelizik, akkor az alábbi lekérdezés csak a legelső szóbeli időpontját mutatja!  (A többi - későbbi, de ugyanarra a napra beosztott - időpontokat majd a szóbeli napján, az iskolai hirdetőtáblán lehet megtekinteni.)

Ha az alább lekérdezhető szóbeli időpontja esetleg nem megfelelő, a felvi18(kukac)leovey.hu e-mail címen kérhet egy másik időpontot. Kérjük, ezzel a lehetőséggel csak VALÓBAN indokolt esetben éljen!  (Csak egyetlen alternatív időpontot tudunk biztosítani a jelentkezők magas száma, és a rövid határidők miatt szükséges feszített beosztás következtében.)

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szóbeli felvételik idején - mivel azokra tanítás nélküli munkanapokon kerül sor - az iskolai büfé sajnos zárva lesz. :-( Megértésüket köszönjük!

Szóbeli időpontok lekérdezése (új ablakban)

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish