Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

LKG IntraNet

Ezen lapok szolgáltatásai csak a Leövey Klára Gimnázium belső hálózatának gépeiről érhetők el - ott viszont az ún. távoli hozzáférésnél lényegesen gyorsabb munkát tesznek lehetővé. A szolgáltatások többsége jelszóhoz kötött; némelyik biztonságos (https) protokollt használ. (A hivatkozások többnyire új ablakban nyílnak meg!)  Az egyes szolgáltatásokról, használatukról bővebben az alábbiakban...

LKG ToP

Az e-learning (e-oktatás) felé kacsintgató portálunk (LKG ToP =LKG Távoktatási Portál) elsősorban a Leövey Klára Gimnázium diákjainak szellemi épülését hivatott szolgálni, de több tananyag vendégek számára is hozzáférhető.

e-Napló

Ebben a tanévben kísérleti jelleggel - két osztályban - bevezettük az elektronikus napló használatát. A kínálkozó lehetőségek közül választásunk a Városmajori Gimnáziumban kifejlesztett (és ott már évek óta használt) MaYoR rendszerre esett, amit több középiskola is alkalmaz.
A „kísérlethez” két osztályt választottunk: egy „egyszerűt” (egy nyelv, nincs fakultáció, stb.) – ez lett a 9.B; és egy „bonyolultat” (nyelvi sáv, fakultáció) – ilyen a 11.B. Ezekben az osztályokban viszont teljes körűen (= haladási + osztályozó napló), a tanév végéig folyamatosan az e-naplót használjuk.

Bővebben az e-naplóról...

TINTA

Rövidesen...

DÖK blog

A Diákönkormányzat hírei, eseményei, közleményei...

LKG TV

2008 decemberének elején indult útjára a LKG médiacsoportja által készített LKG-TV, és a hozzá tartozó weboldal is.

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish