Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Végzősők művészeti tantárgyválasztása, 2018

A végzős tanulók tantervben rögzített kötelező kurzusa: Művészetek heti 2 órában. A jelentkezés határideje: szeptember 23., vasárnap 23 óra 59 perc. Iskolánk jelen tanévben az alábbi órákat hirdeti meg:

  • Média – Szilaj Gabriella, max. 35 fő
  • Média – Pálfy-Novák Anikó, max. 35 fő
  • Dráma – Kutassy Anna, max. 35 fő
  • Művészettörténet – Kiss Iringó, max. 35 fő

Az órák órarendi helye: péntek 7–8. óra.

Az választott foglalkozásra szeptember 23. éjfélig lehet/kell jelentkezni a "régi" (MaYoR) e-napló Események menüpontjában.

A szalagavatói táncra készülő tanulók december elejéig mentesülnek az óralátogatás alól. Az egész tanév során énekkaros és/vagy színkörös, művészeti vagy média fakultációs, illetve rendszeres művészeti tevékenységet folytató tanulók mentesülnek az órák látogatása alól. A mentesítést az igazgatóságnál írásban szeptember 28-ig kérvényezni kell. Kérjük, hogy ettől függetlenül minden végzős tanuló jelentkezzen az általa preferált foglalkozásra. Felhívjuk a tanulóink figyelmét, hogy a naplóváltás miatt a jelszó a mayorban is megváltozott: mindenkinek a pedagógiai azonosítószáma az új jelszava. A felhasználónév változatlan.

A szaktanárok szeptember 27-én nyitófoglalkozáson felmérik a hozzájuk jelenkezett tanulók jogosultságait. Ezért kérjük, hogy e célból a nyitófoglalkozáson mindenki jelenjen meg.

A tantárgyak tanulmányi kötelezettségeit a szaktanárok által előírt módon mindenkinek teljesítenie kell!

Az elmulasztott tanulmányi kötelezettségeket  – a nevelőtestület hozzájárulása esetén – csak osztályozóvizsgán lehet teljesíteni. A követelmények teljesítése nélkül a tanuló nem bocsátható érettségi vizsgára.

 

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish