Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Szaktanári fogadóest, 2018 ősz

Tisztelt szülők!
Gimnáziumunk november 15-én, 17 és 19 óra között szaktanári fogadóestet tart. Sajnos a korábban (a MaYoR e-naplóban) megszokott pontos időpontra történő szülői jelentkezésre e tanévben már nincs lehetőség, a Kréta naplóra való kötelező áttérés miatt. Kéréseink így a következők.

Az adott körülmények között arra kérjük az érdeklődő szülőket, hogy észrevételeiket és problémáikat lényegretörően fogalmazzák meg, és max. 8-10 perc időtartamban konzultáljanak az egyes pedagógusokkal. Felhívjuk figyelmüket, hogy különösen fontosnak tartott témában már előzetesen egyeztethetnek az érintett szaktanárral, osztályfőnökkel a szülői értekezleten ismertetett e-mail címeken (példa - fiktív - névvel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).
A mellékelt táblázatban a fogadóest időpontjaival és helyszíneivel kapcsolatos információkat közöljük.

Azok a kedves szülők, akik az iskolával kapcsolatos kérdéseiket, közlendőiket a fogadóesten nem tudták maradéktalanul megosztani kollégáinkkal, a honlapon tájékozódhatnak az egyes pedagógusok napközbeni fogadóórájáról és hivatalos elérhetőségéről.

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish