Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fakultáció választása, 2014 - 1. kör

Jelenlegi kilencedikes diákjainknak "kisfaktot", tizedikes (+ 11.E-s) tanulóinknak"nagyfaktot" lehet/kell választaniuk 2014. május 14-ig. (Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja. Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat.) Mindezt az e-naplóban, május 7-14. között!

A tantárgyak felvétele nem kötelező, de a "jelentkezési lapot" minden érintett (9-10. évfolyamos és 11.E osztályos) tanulónak ki kell töltenie, még akkor is ha nem kíván fakultációs tárgyat választani!

Amit a döntés előtt feltétlenül érdemes tanulmányozni:

  1. Érettségi, "felvételi" tárgyak, 2014 (Újabb sajnos nincs...)
  2. "Nagyfakultációs" választék
  3. "Nagyfakultációs" tantárgyi tájékoztató
  4. "Kisfakultációs" kínálat
  5. "Kisfakultációs" tantárgyi tájékoztató

Maga a jelentkezés az e-naplóban - a bejelentkezés után megjelenő - "Tankörjelentkezés" menüpontban történik.

Nagyon fontos! A rendszer 

  • nem engedi egy sávból több tárgy választását. A sáv látszik a "Blokk" oszlopban, de kiderül a tárgy nevéből is, pl. "biológia NFsA" (= biológia NagyFakultáció, sáv: A), vagy "történelem NFsB" (= történelem NagyFakultáció, sáv: B),
  • működése szerint a nem-választáshoz az e-naplóban megjelenő listában ilyesmit kell bejelölni: "nem választok nNFsB" = "nem választok NagyFaktot a B sávból",
  • viszont nem képes annak ellenőrzésére, hogy mindkét sávból választottál (vagy nem, a fentiek szerint). Kérjük, figyelj erre is!

A mellékelt - nagyítható - kép talán elég segítséget nyújt...

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish