Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fakultációs kínálat 2019/2020-ra

merreFrissítve! Jelenlegi kilencedikes diákjainknak "kisfaktot", tizedikes tanulóinknak "nagyfaktot" kell választaniuk 2019. május 15-ig. (Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja. Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat.) Részletek:

https://fakt.matfiz.hu weblap a Leövey Klára Gimnázium tanulóinak fakultációjelentkezésére szolgál.
Kérjük, hogy jelenlegi kilencedikes és tizedikes tanulóink 2020. május 15-ig szíveskedjenek fakultációt választani.
Belépni az e-kréta elektronikus napló felhasználónevével és jelszavával lehetséges. (Igény esetén a jelszó megváltoztatható.)
A választás a Fakultációválasztás 2020 menüpont alatt történik.
A beküldött jelentkezés a határidő előtt az oktatási igazgatóhelyettesnek írt emailben töröltethető, és új választás lehetséges. A kiválasztott fakultációk az adott menüpont alatt találhatóak.
A Leövey Gimnázium pedagógiai programja szerint 9.-eseknek egy tárgy kisfaktos választása – a tagozat függvényében –, 10.-eseknek két tárgy fakultációs választása – a továbbtanulás figyelembevételével – ajánlott, nekik egy tárgy választása kötelező.

A döntés előtt nagyon érdemes tanulmányozni az "Szakok és érettségi vizsgatárgyak, többletpontok a 2020. évi felsőoktatási felvételi eljárások során" című közleményt. Újabb sajnos még nem jelent meg... :-( A dokumentum formátumáért pedig mi kérünk elnézést, az EMMI helyett...

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish