Összegzés helyett...

Gimnáziumunk szakmai tevékenysége egyre nagyobb teret kap a pedagógiai sajtóban.
Egy válogatás...

Üdvözöljük a LKG "jó gyakorlatait" bemutató oldalunkon!

A Leövey Klára Gimnázium több mint egy évtizede jelentős erőfeszítéseket tesz oktatási gyakorlatának megújítása érdekében. Úgy gondoltuk, elérkezett az ideje tapasztalataink összegzésének...

Mondanivalónkat hat részre osztottuk.

Az első csoportban azokat a tevékenységeket, projekteket ismertetjük, amelyekben az Európai Innovatív Iskolahálózat (ENIS) tagjaiként vettünk/veszünk részt.

A következő részben ("Kompetencia") "A kompetencia-alapú oktatás kiterjesztése a Leövey Klára Gimnáziumban" címmel zajló projekt eredményeit tekintjük át.

Harmadszor egy külön "fejezetet" szentelünk az IKT iskolai alkalmazásában szerzett tapasztalatainknak, azon belül is elsősorban az oktatási keretrendszerek alkalmazásának.

A negyedik részben bemutatjuk az Digitális Középiskola (= DiKi), azaz a "Digitális Középiskola program bevezetése a Leövey Klára Gimnáziumban" (TÁMOP - 3.2.1.B-09/1-2010-0001) projektet.

A következő egységet a "Ferencváros a korszerű természettudományos oktatásért", TÁMOP-3.1.3-10/1-2010-0002 projektnek szenteljük.

Végezetül ismertetjük "A Leövey Klára Gimnázium felkészülése referencia-intézményi feladatok ellátására" (TÁMOP-3.1.7-11/1-2011-0042) projekt eredményeit.