A kompetencia-alapú oktatás kiterjesztése a Leövey Klára Gimnáziumban

Gimnáziumunk sikerrel szerepelt a HEFOP/2005/3.1.3 jelű, "Felkészítés a kompetencia-alapú oktatásra" című pályázaton. Az elnyert 18 millió forintos (72 000 euró) támogatás lehetővé tette, hogy a 2006/07-es tanévtől kezdve valamennyi diákunk fokozatosan bekapcsolódjon a projektbe, kisebb-nagyobb mértékben megismerkedjen a legkorszerűbb módszerekkel.

Ismét egy sikeres, eredményes pályázat! A HEFOP/2005/3.1.3/B-09 jelű pályázaton 2009 májusában nyert 9,5 millió forintot a kompetencia-alapú oktatás feltételeinek javítására, korszerű eszközök beszerzésére fordítottuk.

Tájékoztató előadás kerületi pedagógusok számára
A munka zárásakor készített szakmai összefoglalónk.

Fontos linkek

HEFOP - Szülői kérdőív

2008.06.09.-én kaptunk egy e-levelet, amelyben arra kértek bennünket (pontosabban rajtunk keresztül a tisztelt szülőket), hogy egy úgynevezett "Szülői Elégedettség Mérés" keretében fejtsék ki véleményüket az intézményünkben zajló HEFOP-projektről, a kompetencia-alapú oktatásról.
Annak ellenére, hogy ez a felkérés meglehetősen megkésettnek tűnt, arra kértük a szülőket, hogy - amennyiben idejük és lehetőségük van rá - töltsék ki az online kérdőívet, ezzel is segítve munkánkat.

A rendelkezésre álló idő rövidsége miatt csak a projektben leginkább érintett osztályok (9.A, 10.B, 11.E) tanulóinak szüleit kerestük meg, összesen 95 családot. Közülük 28-an töltötték ki a kérdőívet, amit köszönünk. Az első eredmények (pdf).