Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Elindult a fakultáció választásának 1. menete

Jelenlegi kilencedikes diákjainknak "kisfaktot", tizedikes tanulóinknak"nagyfaktot" lehet/kell választaniuk. A választást az e-naplóban kell megtenni, április 15., 20:00 óra és április 23., 20:00 óra között.

A tantárgyak felvétele a "kisfakton" nem kötelező, de a "jelentkezési lapot" minden érintett (9-10. évfolyamos)  tanulónak ki kell töltenie, még akkor is ha nem kíván fakultációs tárgyat választani!

Ez az ún. "előzetes tárgyválasztás", ami elsősorban az igények felmérését szolgálja. Az érdeklődés hiányában el nem induló fakultációkra jelentkezők később módosíthatják választásukat!

Maga a jelentkezés az e-naplóban - a bejelentkezés után megjelenő - "Tankörjelentkezés" menüpontban történik.

Nagyon fontos! A rendszer 

  • nem engedi egy sávból több tárgy választását. A sáv látszik a "Blokk" oszlopban, de kiderül a tárgy nevéből is, pl. "biológia NFsA" (= biológia NagyFakultáció, sáv: A), vagy "történelem NFsB" (= történelem NagyFakultáció, sáv: B),
  • működése szerint a nem-választáshoz az e-naplóban megjelenő listában ilyesmit kell bejelölni: "nem választok nNFsB" = "nem választok NagyFaktot a B sávból",
  • viszont nem képes annak ellenőrzésére, hogy mindkét sávból választottál (vagy nem, a fentiek szerint). Kérjük, figyelj erre is!

A mellékelt - nagyítható - kép talán elég segítséget nyújt...

További információk a kínálatról, a választás szabályairól: Fakultációs kínálat 2018/2019-re

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish