Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Nyilvános érettségi anyagok, 2019 május

A 2019. május-júniusi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai

Az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002. (V. 24.) OM rendelet 1/A. §-a szerint:

A vizsgaanyagok elkészítéséért felelős intézménynek az érettségi vizsgával összefüggő, az általános és részletes követelményekből levezethető, a vizsgaleírásnak megfelelő, a vizsgát érintő tartalmi és eljárásbeli tudnivalókat a május-júniusi vizsgaidőszak kezdete előtt legalább hatvan nappal nyilvánosságra kell hoznia, és a vizsgára jelentkezők számára elérhetővé kell tennie.

Középszintű vizsgák

Emelt szintű vizsgák

Az emelt szintű vizsgák vonatkozó anyagai az OH honlapján, A 2019. május-júniusi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai cím alatt találhatók meg.

Kiegészítés:

Tájékoztatjuk a fizikából érettségiző diákokat, hogy a gimnáziumunkban az emelt szintű fizika szóbeli kísérleteinek leírása, összeállítási rajza megegyezik az Oktatási Hivatal honlapján közzétettekkel. A kísérleti összeállítások megtekintésére és azok elvégzésére – szaktanári segítséggel – lehetőséget biztosítunk a Leövey Laborban 2019. június 3-4-én 11-17 óra között.

Barabás Péter laborvezető

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish