Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Nagy sikerű nyílt nap a Leöveyben

A fiatalok hangjába beleremegtek az ódon iskolafalak: október 17-én megtartottuk az első nyílt napot a Leövey Klára Gimnáziumban.

A nyílt nap első programjaként Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő tájékozatóját az iskoláról több mint 200 kisdiák és szülei hallgatták meg a Kodály-teremben. Odakint közben Várkonyi Piroska és Holicsné Gémes Boróka szabadidő-szervezők „DÖK-ösei” hurkapálcikás táblácskáikkal felkészültek a vendégeknek épületen belüli navigálására. Nem könnyű feladat, hogy mindenki, aki életében először jár ebben a hatalmas iskolában, megtalálja azt az órát, amelyikre jelentkezett. Másfél óra múltán a nyolcadikosok, szüleik elégedetten jöttek kifelé az egyes órákról. Vonnák tanár úr, Kacsák tanár úr, Kiss Ildikó és Szilaj tanárnő nevét lehetett sokszor hallani, jaj, de jó volt Igaz doktor történelemórája! Sebőkné, Barabás és Závodszky természettudósok lebilincselő laborgyakorlatokat tartottak! – Bizonyos, hogy a legvonzóbb arcát mutatta az érkezőknek a Leövey-gimnázium, reméljük, nem is lehet számukra kérdéses, hogy a következő tanévben hol tanulnak tovább.

De addig még három nyílt nap várja az érdeklődőket: október 18-án, majd november 14–15-én, kedden és szerdán. Viszontlátásra a Leöveyben!

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish