Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Április 20.: a sztrájkbizottság levele

Tisztelt Szülők!

A Pedagógusok Sztrájkbizottsága felhívására 2016. április 20. napjára szervezett egész napos sztrájkhoz iskolánk is csatlakozik azért, hogy nyomatékot adjunk követeléseinknek, és elfogadható megoldások kidolgozására kényszerítsük a Kormányt.

Kérjük, támogassa akciónkat, hiszen mindez az Ön gyermeke érdekében is történik! A sztrájkköveteléseket magyarázatokkal ellátva a  PSZ honlapján olvashatja.

A sztrájkban a nevelőtestület többsége részt kíván venni, így előreláthatólag a sztrájk idején oktató-nevelő munkát nem végzünk. 2016. április 20. iskolánkban tanítás nélküli munkanap lesz. Természetesen  az elégséges szolgáltatás keretében a gyermekek felügyeletéről és étkeztetéséről gondoskodunk. (Amennyiben  úgy dönt, hogy aznap nem küldi iskolába gyermekét, kérjük, kedden reggel 8.00-8.30 között mondja le a 20-i ebédet a MenzaInfo oldalon található elérhetőségeken!)

Kérjük, támogassák egész napos akciónkat! Megértésüket, támogatásukat ezúton is köszönjük.

Budapest, 2016. április 18.

A Leövey Klára Gimnázium sztrájkbizottsága

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish