Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Európa-bajnok ifjúsági kéziseink!

Zentai Dorci a strandkézi Európa-bajnoka! 
Ballai Bori az U19-es bajnokcsapat tagja!

31463145993

aranyerem

Az U17 korcsoportot képviselő magyar strandkézilabda lánycsapatban Zentai Dorottya 10. D-s tanulónk  is kiuemelkedő színvonalon teljesített. Tizenhét találattal ő nyerte a góllövőlistát a bulgáriai Várnában rendezett Európa-bajnokságon. A lányok minden meccsüket megnyerték, és a július 11-ei döntőben szétlövés után diadalmaskkodtak Hollandia válogatottja felett, így aranyérmet szereztek. A versenyről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://telex.hu/sport/2021/07/11/veretlenul-gyozott-az-eb-n-az-u17-es-magyar-strandkezilabda-valogatott

Július 18-án, vasárnap befejeződött a szlovéniai Celjében megrendezett U19-es női kézilabda Európa-bajnokság, melyen a magyar leányok fölényesen végigverték a mezőnyt. A döntőt az orosz csapat elleni hengerléssel zárták kéziseink, így egy héten belül a második leöveys Európa-bajnokunk van a frissen érettségizett Ballai Bori (12. D osztály) személyében.

 

Ugyanitt az U19-es teremkézi női Európa-bajnokságon Balla Borbála jeleskedik a magyar válogatottban. Gratulálunk Dorcinak és Borinak nagyszerű teljesítményükért.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish