Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Kézi és kosaras sikereink!

Az elmúlt napok nagyszerű leöveys kézi- és kosárlabdás sikereiről első kézből számolunk be.
Gimnáziumunk leány kézilabdacsapata az V–VI. korcsoportban csoportelsőként jutott be a budapesti döntőbe. Fölényes győzelmeket arattak lányaink, amihez tiszta szívből gratulánunk nekik. Szondi Ágnes testnevelőtanár mellett Őze Beáta szakedző (fekete melegítőben) segítette a csapatot, amit ezúton is köszönünk nekik.
A büszke győztes játékosok: Bánfai Virág, Gém Szonja, Majoros Klaudia, Gyulai Szonja, Tóth Anna Ágnes (mind 12.D), Kiss Tamara (11.D), Kárász Szonja (10.E), Bokros-Mokalisz Janula (10.A), Jordán Emese (10.A), Hudák Adrienn (9.E), Pokrivtsák Bettina (9.E), Deák Réka Anna (10.D), Mészáros Virág (9.E) és Molnár Panna (10.D). Sérülés miatt nem játszhatott a csapatban Európa-bajnok klasszisunk, Zentai Dorottya (11.D), aki végig szurkolt a meccseken.
kezi1
Szondi Ágnes tanárnő kosaras fiai történelmet írtak: október 19-én első alkalommal sikerült diadalmaskodniuk a Nikola Tesla Szerb Gimnázium legyőzhetetlennek tartott csapata felett, és ezzel – várhatóan a további eredményektől függetlenül – bejutottak a budapesti diákolimpia döntőjébe. Ugyan másnap, holtfáradtan, rövid kispaddal, a 12.-esek emelt matekfaktos tézéje és a 11.-esek matek kisvizsgája előtt csak a tisztes helytállás lehetett a cél a Szent László-gimi vérprofi, übererős egyletével szemben, de Réti Gézuék hozzáállására, küzdöszellemére ezúttal sem lehetett panasz.
Kosarlabda fiu 2021
 
Büszke kosárcsapatunk tagjai: a 11. B-s Orosz Balázs, a 12. A-s Fülöp Levi és Réti Géza, az ő ikertesója, a 12. D-s Réti Gergely és Pintér Dávid, valamint a 12. B-s Molnár Máté, a 9. NYEK-es Orbán Imi és a 9. A-s Lestyan-Goda János. Teljesítményükhöz ezúton gratulálunk!

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish