Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Labdajátékokban jeleskedtünk!

Itt van az ősz, eljött a diákolimpiák megrendezésének időszaka, és a labdajátékok terén csaptaink a hagyományoknak megfelelően jeleskedtek. Alább közlünk erről rövid összesítést.

Szondi Ágnes tanárnő fiú kosárcsapata a diáékolimpia budapesti döntőjében a 4. helyen végzett, játékosok: Réti Géza és Gergely, Pintér Dávid, Fülöp Levente, Molnár Máté, Köteles Mátyás, Orosz Balázs, Orbán Imre és Kádár Barnabás.

Iván László tanár úr kézilabdacsapata megnyerte ugyanezt a versenyt! A Final4-ban 36–22-re a Szent István csapatát, majd 27–24-re a Ferencvárosi Sportiskola csapatát győzték le fiaink, ezzel történelmet írtak. A. fővárosi első helyezett delegálta magát a területi döntőbe. A tanár úr munkáját a Fradi edzője, Bali Nagy Lajos segítette. A csapat tagjai az alsó felvételen: Fülöp Péter, Gonda Gergő, Mészáros Márk, Mészáros Máté, Zenta Imre, Gál Benedek, Győri Zsombor, Takács Zsombor, Zsigmond Attila és a rangidős Szász Imre, Fekete Ádám, Fodor Martin és Morvai Tamás. Gratulálok minden csapatnak ehhez a szép eredményhez!

fiu kezicsapat 

Szinte hihetetlen, de a kézilabda diákolimpia fővárosi döntőjét a leányaink is megnyerték, így a fiúkhoz hasonlóan egyből a területi döntőbe kerültek.
Első meccsükön a Ferencvárosi Sportiskolát verték meg 27–25-re, a döntőben pedig a Kölcsey Ferenc Gimnázium csapata felett arattak sikert 30–26-tal.
Szondi Ágnes tanárnő munkáját Őze Beáta edzőnő segítette, amit ezúton is köszönünk neki. A győztes csapat tagjai: Bánfai Virág, Majoros Klaudia, Gém Léna, Tóth Anna, Gyulai Szonja (12.D), Kiss Mirtill (11.B), Bokros-Mokalisz Janula, Jordan Emese (10.A), Kárász Szonja (10.E), Molnár Panna, Deák Réka (10.D), Hudák Adrienn, Pokvritsák Bettina, Mészáros Virág (9.E), Balogh Veronika, Dam Zsófia, Kasnya Krisztina (9.D). 
Tiszta szívből gratulálunk minden leöveys játékosunknak!
received 262316539281020
 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish