Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A fiúk kézicsapat 3. lett Gyöngyösön!

Gyönygösön rendezték meg december 17-én, pénteken a fiúk középiskolai kézilabda diákolimpiájának területi döntőjét. Csapatunk nagy küzdelemben a harmadik helyet szerezte meg.
Az első meccsünk a házigazda ellen vívtuk, de a Berze János Gimnázium csapata nagy küzdelemben 6 góllal diadalmaskodott. 27–21 lett az eredmény. A bronzéremért a kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc Gimnázium csapatával játszottunk. Ezt a meccset 33–26-ra magabiztosan megnyerték a fiúk, így érem került a nyakukba, amihez tiszta szívből gratulálunk. A csapatot Iván László tanár úr vezette, és Bali Nagy Lajos Fradi edző irányította, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk neki. A csapat tagjai: Fülöp Péter, Gonda Gergő, Mészáros Márk, Mészáros Máté, Zentai Márk Imre, Gál Benedek, Győri Zsombor, Zsigmond Attila István, Fekete Dávid, Molnár Balázs Ferenc, Nyeső Soma, és a rangidős Szász Imre, Fekete Ádám, Fodor Martin és Morvai Tamás.
fiu kezicsapat teruleti donto masolat
fiu kezicsapat teruleti donto masolat

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish