Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

A diákolimpia magyar bajnoka a Leövey!

Kézilabdás fiaink Mile Pál tanár úr vezetésével történelmet írtak azh utolsó januári hétvégén a Gyöngyösön rendezett diákolimpián: megnyerték a diákolimpiát, amire pedig a kézilabdás sportiskolákkal teletűzdelt mezőnyben előzetesen kevés esélyük ígérkezett.
Az első csoportmértkőzésen 31:21-re re vertük a fonyódi Mátyás király iskola csapatát, délután pedig 35:24-re a házigazda Berze Nagy János középiskola legjobbjait. Szombaton az utolsó csoportmérkőzésen 31:28-os háromgólos bravúrgyőzelem következett a mindig nagyon erős mezőkövesdiek ellen. Az elődöntőben aznap este az ellenfél a szegedi Deák gimi volt, és az ellenük elért 14 gólos különbség már a döntőbe jutást jelentette (31:17).
A vasárnapi döntőben hatalmas ellenszélben végig vezettünk a balatonboglári kézis iskola ellen, de az utolsó pillanatban kiegyenlítettek. A hosszabbításban a ferencvárosi szív már mindenkinél erősebbnek bizonyult, és győztesen kerültünk ki a nagy küzdelemben. Hatalmas gratuláció a fiúknak és tanár úrnak, és köszönet! Fülöp Pétert a torna legtechnikásabb játékosának, Mile Pál tanár urat a legsikeresebb edzőnek választották. Sebők Ferenc felvételén a győztes csapat látható.
Tehetséges kéziseink sportegyesületeinek ezúton mondunk köszönetet a felkészítő munkáért és hogy elengedték fiainkat a diákolimpiára.
 
fiuk eremmel2
 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish