Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Orosz videópályázat

Az Orosz Kulturális Központ "Miért tanulok oroszul?" videópályázatán az LKG TV két meghatározó embere, Berecz Péter és Meggyes Bence (11.C) II. helyezett lett. Tanáruk: Szilaj Gabriella. Gratulálunk! Élménybeszámoló, fotó, link:

"A videóban megszólaltak Leöveysek, akik az orosz nyelvvel (vagy Oroszországgal) kapcsolatos élményeiket mesélték el, bepillantottunk egy LKG-s orosz órára is. A szemfülesek észrevehetik Knitczky Nórát, iskolánk orosz szakos gyakorlótanárát, aki az első félévet a Leöveyben töltötte. A pályázat eredményhirdetésén meggyőződhettünk róla, hogy érdemes az orosz nyelvet tanulni, a rendezvény tolmácsok nélkül zajlott. Többek között levetítették az egyik orosz egyetem image videóját is, így az érdeklődőket motiválták tanulmányaik folytatására.Az eredményhirdetést orosz finomságok követték. A videó narrációját Schiff Olga 9. osztályos tanuló mondta fel megkeresésünkre. Örülünk, hogy az LKG TV egy másik idegennyelven is bizonyíthatott."

Berecz Péter és Meggyes Bence

A díjnyertes film: https://www.youtube.com/watch?v=4Ytd-wpQ77Y

Az oklevél:

 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish