Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

OKTV-s büszkeségeink

(Frissítve!) A korábbi tanévekhez hasonlóan ismét nagyszerű versenyeredmények öregbítik a Leövey jó hírnevét. És - reméljük - a dicsőségtabló még gyarapodik…

Temesi Márk, a nyelvi előkészítős 11.E osztály tanulója angol nyelv II. kategóriában a 3. helyen jutott be az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjébe. Molnár Tamara Dóra 11.D osztályos tanulónak rajz – vizuális kultúra tárgyból sikerült ugyanez a bravúr. Nekik, valamint az őket felkészítő Ekert Jutka és Sikota Orsolya felkészítő tanároknak örömmel gratulálunk.

Szintén szívdobogtató eredménnyel jeleskedtek Barta Júlia és Károly Tilda Júlia, a 11.A osztály tanulói. Júlia – Vonnák Norbert tanár úr tanítványa – angol nyelv I. kategóriában, míg Tilda – az osztályfőnök Darukáné Eszenyi Katalin diákja – informatika alkalmazói kategóriában, továbbá Sikota tanárnő másik üdvöskéje, Bárkay Anna Borbála (11.D) vizuális kultúra tárgyból jutott a 2. fordulóba. Nekik és tanáraiknak megköszönjük, hogy a legrangosabb középiskolai versenyen vállalták a megmérettetést.

Nagy Tamás
oktatási igazgatóhelyettes

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish