Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Van művészi vénád? - felnőtt diákjaik sikere

A nemzetközi Van művészi vénád? című középiskolásoknak szóló nyílt művészeti verseny magyar döntőseinek kiállítását tekinthették meg az érdeklődők a Deák17 Galériában. A többfordulós megmérettetésen a Leövey ifjúsági csapata továbbjutott a döntőbe, és így alkotásuk megtekinthető volt a Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és a Kisképző mellett. A kreatív csapat tagjai voltak: Mészáros Anna (11.FI), Pozsgay Domonkos (11.FI), Papp Mukunda Mátyás (12.FI). Tanáraik: Kiss Iringó és Kacsák Tamás. Gratulálunk!

Az alkotópályázat témája a pillangó-hatás volt. A kiállításon 15 és 19 év közötti diákcsoportok képzőművészeti alkotások formájában mutatják meg, hogy az Ő pillangó-hatásuk mit változtatna a világunkon. A pályázat a Ludwig Múzeum együttműködésben jött létre .

A kiállításról a Népszava is beszámolt:  "Bolygónk ökoszisztémájának érzékenységére utal a Leövey Klára Gimnázium csapatának látványos Földgömböt és szkarabeuszt alkotó installációja."

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish