Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Az OKTV-rajt is nagyon sikeres az „ifjú tudósoktól”

Az Oktatási Hivatal a digitális kompetenciák és a tantárgyi alapismeretek felmérésére Ifjú tudósok néven tanulmányi versenyt szervezett biológia, kémia és történeelem tárgyakból. A Leövey mindhárom tárgyból indított tanulókat a megmérettetésen. Úgy tűnik, legjobbjaink e versenyeken is eredményesen szerepelnek. 

A versenybizottság döntése alapján Simon Csaba Botond, Kőműves Tamás Krisztián, Péter Nándor és Ujfalusi Kinga biológia tárgyból a február 9-ei második (regionális) fordulóba jutottak. Ugyanők kémia tárgyból is a február 10-ei második fordulóba jutottak. Valamennyi tanuló a természettudományos 12. B osztály üdvöskéje, felkészítő tanáruk Sebőkné Orosz Katalin igazgatónő (biológia) és Závodszky Judit tanárnő (kémia). Mindannyiuknak gratulálunk! Történelem tárgyból a november 9-ei versenyre a 11. A osztály versenyen induló tanulói hatósági házi karanténba kerültek, így a versenyen egyedül Cseszlai Marietta Kincső indulhatott, aki nem jutott a második fordulóba.

Simon Csaba és Kőműves Tamás Krisztián a biológia OKTV első fordulójában is ígéretesen szerepeltek, a 11. évfolyamos Kálmán Rózával és Fülei Zsomborral együtt dolgozatuk továbbküldhető. Azóta tudjuk, hogy Simon Csaba Botond a 2. forduló előtt az országos tizedik helyen áll és Fülei Zsombor is a mezőny első harmadában foglal helyet. Bízunk versenyeik sikeres folytatásában.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish