Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Segítség a rászorulóknak – Karácsonyi akciók a Leöveyben

A Karácsony közeledtével többet gondolunk mindazokra, akik nélkülözésben, szegénységben, nagy nehézségek közt élik mindennapjaikat. Mindenkihez sajnos nem juthatunk el, de megmutathatjuk a segítség, az összefogás és a jó szándék erejét! Iskolánk a téli időszakban három segítő kampányhoz csatlakozik:

  1. A 3. Battai Adomány Futás célja a Mikulást hiába váró, nehéz sorsú gyermekek segítése. Az akció keretében Mikuláscsomagokat és használt, de jó állapotú játékokat gyűjtünk december 5-ig, a 120-as kistanáriban. Az adományokat a rászoruló gyermekekhez Ivancsics Zsolt ultrafutó juttatja el.
  2. Hozz törölközőt a Menhely Alapítványhoz! kampány jótékonysági gyűjtőakció a rászoruló, ellátásban részt vevő hajléktalan emberek számára. Használt, de jó állapotú, vagy új törölközőket várunk december 1. és december 12. között a 039-es kistanáriba. Az osztályok által gyűjtött adományokat a Menhely Alapítvány VIII. kerületi székhelyére juttatjuk el.
  3. A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében zajló Cipősdoboz akció célja kórházban ünneplő, nagycsaládban élő vagy éppen árva, tanyákon vagy kis falvakban éldegélő, fogyatékos iskolában tanuló, látássérült, vagy csonka családban nevelkedő, a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek segítése. Használt, de jó állapotú, gyermekek számára szükséges használati tárgyakat (ceruza, kréta, könyv stb.) és játékokat gyűjtünk osztályonként, cipősdobozba csomagolva december 1. és december 12. között a 039-es kistanáriban. Az osztályok által gyűjtött adományokat közösen juttatjuk el a Baptista Szeretetszolgálat kerületi gyűjtőpontjára.

Kérjük, hogy mindenki lehetőségeihez mérten támogassa a kampányokat azzal, hogy iskolánkba behozza adományát! Folytassuk az odaforduló segítség hagyományát intézményünk névadójához, Leövey Klárához méltóan a 140. tanévben is! A támogatásokat megköszönve kívánunk mindenkinek békés, boldog ünnepeket!

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM: 035235 
☎ +36-1-215-9590
Fax: +36-1-219-0635/102
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Eseménynaptár

 2018 november 17.  szombat ,03:27:31