Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Felvételi: ponthatárok módosítása, időpontok

Tisztelt Szülők, kedves Jelentkezők!

A központi írásbeli értékelése  után (melynek egyéni eredményei itt lekérdezhetők) kialakult adatok tükrében iskolánk a szóbeli felvételire behívandók ponthatárait a következőképpen módosítja:

Nem vesszük fel azokat a jelentkezőket, akiknek a teljesítménye az általános iskolából hozható 50 pontból és a központi írásbelin szerezhető 100 pontból (összesen 150 pont) nem éri el (kerekítve) a 100 95 pontot.

Amennyiben egy felvételizőnek az általános iskolából hozott pontjainak és a központi írásbelin szerzett pontjainak összege eléri a 125 110 pontot, akkor ő iskolánkban mentesül a szóbeli felvételi alól. Pontszáma szempontjából úgy tekintjük, mintha a szóbelin maximumot teljesített volna, vagyis a szóbeli felvételin elérhető maximális (25) pontot hozzáadjuk az addigi pontjaihoz.

Így azokat a jelentkezőket, akiknek „hozott” + „írásbeli” pontjai 94,5 és 110 közé esnek, szóbeli felvételire várjuk.

További tudnivalók

A kijavított, értékelt központi írásbeli dolgozatokat 2009. február 10-én, 8 és 16 óra között tekinthetik meg iskolánk Andor Ilona-termében. A dolgozatok eredményét feltüntető pontozó-értékelő lapot a tanuló vagy képviselője is ekkor veheti át.

A szóbeli beszélgetésekre 2009. március 3-4-én, valamint március 10-én kerül sor.

A szóbeli felvételi időpontjáról nem küldünk külön értesítést. Erről és a felvételi eredményéről tájékoztatást adunk iskolánk honlapján, illetve az iskolánk bejáratánál elhelyezett hirdetőtáblán.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish