Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Szóbeli felvételi beosztás lekérdezése, 2019

(Frissítve!) A szóbeli felvételikre - mint azt felvételi tájékoztatónkban is írtuk - 2019. március 2-án, valamint március 7-én és március 8-án kerül sor. Gimnáziumunkba - a mai napig (2019.02.26) - 1486 diák jelentkezési lapja érkezett be, összesen 2728 jelentkezéssel.

A szóbelik pontos beosztása már lekérdezhető (2019.02.26, 22:00)!

A szóbeli ponthatárok:

 

Amennyiben egy felvételizőnek az általános iskolából hozott pontjainak és a központi írásbelin szerzett pontjainak összege eléri a "mentességi" ponthatárt (M), akkor ő iskolánkban - az adott tagozaton - mentesül a szóbeli felvételi alól. Pontszáma szempontjából úgy tekintjük, mintha a szóbelin maximumot teljesített volna, vagyis a szóbeli felvételin elérhető maximális (25) pontot hozzáadjuk az addigi pontjaihoz.

Nem vesszük fel - és így a szóbelire sem hívjuk be - azokat a jelentkezőket, akiknek teljesítménye - az adott tagozaton - az általános iskolából hozható 50 pontból és a matematika és anyanyelv központi írásbelin szerezhető 100 pontból (összesen 150 pont) nem érte el a "elégséges" (E) pontot.

A mentességet (M) elért és elutasított (E) diákok kivételével a többi felvételizőt felvételi beszélgetésre hívjuk, amelyen a szülők is jelen lehetnek. A szóbelizők ne felejtsék otthon a magyar- és matematikafüzetüket, illetve ellenőrzőjüket!

Figyelem! Ha a tanuló több tagozatra is szóbelizik, akkor az alábbi lekérdezés csak a legelső szóbeli időpontját mutatja!  (A többi - későbbi, de ugyanarra a napra beosztott - időpontokat majd a szóbeli napján, az iskolai hirdetőtáblán lehet megtekinteni.)

Ha az alább lekérdezhető szóbeli időpontja esetleg nem megfelelő, a felvi19(kukac)leovey.hu e-mail címen kérhet egy másik időpontot. Kérjük, ezzel a lehetőséggel csak VALÓBAN indokolt esetben éljen!  (Csak egyetlen alternatív időpontot tudunk biztosítani a jelentkezők magas száma, és a rövid határidők miatt szükséges feszített beosztás következtében.)

Bármennyire is igyekeztünk, a rengeteg jelentkezési lap feldolgozása során kerülhettek hibák az adatok közé. Ezért kérjük, hogy személyes adataikat, a "hozott", valamint az írásbelin elért pontszámaikat ellenőrizzék. Ehhez kérjük, olvassák el a Felvételi tájékoztatónkat. (Itt találhatók meg a szóbeli felvételik témakörei is.)

Érdemes az elmúlt évek felvételi adatait is tanulmányozni:  Adatok évről évre.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a március 2-i szóbeli felvételi idején - mivel arra szombaton kerül sor - az iskolai büfé sajnos zárva lesz. :-( Megértésüket köszönjük!

Figyelem: a lekérdezés adatbázisát a 2019.02.27-én 16 óráig beérkezett észrevételek alapján frissítettük!

Szóbeli időpontok lekérdezése (új ablakban)

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish