Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Gólyák nyelvválasztása, 2019

Frissítve! Gimnáziumunk diákjai első idegen nyelvként valamennyien angolul tanulnak - kivéve a német nyelvi előkészítő csoport tagjait. Viszont tanulóink a második idegen nyelvüket  megválaszhatják - kivéve a nyelvi előkészítő osztály (9Ny.E) tagjait. 

Iskolánkban a  finn, francia, latin, német, orosz, portugál és spanyol nyelvek közül lehet második idegen nyelvet választani. 

Mit jelent a nyelvsorrend? Például a "latin, német" páros jelölése azt jelenti, hogy a latin nyelvet szeretnéd második idegen nyelvként tanulni, de ha ez nem lehetséges, akkor szívesen tanulnál németül is…

Megfelelő számú jelentkező esetén a német nyelvet kezdő és emelt szinten is elindítjuk. A többi csoport kezdő nyelvi szintről indul, spanyolból és franciából – a jelentkezők száma alapján – akár több csoporttal.

A nyelvválasztó oldal május 7-e 18 :00 órától május 10-e 13-a 16:00 óráig fog "élni", addig lehet választani, és a választást módosítani. (Amennyiben leendő diákunk a határidőig az "űrlapot" nem tölti ki, véletlenszerűen fogjuk beosztani valamelyik nyelvi csoportba.)

A nyelvi csoportok létszáma 8-16 fő között lehet. A csoportokba történő besorolásnál a felvételi összpontszámot fogjuk figyelembe venni. A besorolás eredményét várhatóan május 14-én 23-án a honlapon közzétesszük.

Figyelem! Ha esetleg - a kevés jelentkező miatt - valamelyik nyelvi csoportot nem tudjuk elindítani, akkor május 15-17. között lehetőséget fogunk biztosítani a választás módosítására.

Második nyelv választása (a választást 2019.05.13-án 18:00 órakor lezártuk). 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish