Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Fontos tudnivalók a beiratkozásról

A Leöveybe felvételt nyert tanulók, illetve szüleik – hagyományos, személyes formában – június 25-én, 13 és 17 óra között tudnak beiratkozni iskolánkba. Kérjük, hogy az adminisztráció gyorsítása érdekében hozzák magukkal az alább részletezett, honlapunkról letölthető dokumentumokat, nyilatkozatokat. Kérjük, hogy az előzetesen elkészített dokumentumokat valamennyi szükséges aláírással lássák el! Továbbá kérjük, hogy aki csak teheti, előre nyomtassa ki a tanuló személyes okmányainak (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) másolatát, hogy az ügyintézés ezzel is gyorsabb, hatékonyabb legyen.

1. A KLIK / OH által kötelezően előírt dokumentumok:

Természetesen aki a fenti dokumentumokat kitöltötte a Kréta e-Ügyintézés felületén, annak nem kell újra kitöltenie! :-) Viszont nagyban meggyorsítaná a beiratkozást, ha azokat kinyomtatva, aláírva magukkal hoznák...  Természetesen, aki a dokumentumokat nem tudja előkészíteni, az is beiratkozhat, ám ez esetben a helyszíni ügyintézés lassulhat, és csak a mindkét szülő beleegyezését tükröző aláírásokkal lehet teljes.

2. Általunk kért, kiegészítő dokumentumok

  • Szülői hozzájáruló nyilatkozat fénykép- és videofelvétel készítéséhez, közzétételéhez ( fenykep_videofelvetel_hasznalatahoz_nyilatkozat.pdf) Gimnáziumunk diákjai számos hazai, nemzetközi versenyen szerepelnek sikeresen. Az ezekről készült fotókat büszkén tesszük / tennénk ki honlapunkra, ám ehhez szükséges ez a nyilatkozat...
  • Adatkezelési nyilatkozat ( adatkezelesi_nyilatkozat.pdf)

Előre is köszönjük az együttműködést!

További információk  itt.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish