Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

BUÉK!

buekMinden kedves olvasónknak boldog új évet kívánunk!

Happy New Year! Onnellista Uutta Vuotta! Bonne année! Prosit Neujahr! Felix sit annus novus! Laimigo Jauno Gadu! Sszczęśliwego nowego roku! Feliz ano nuevo! S Novim Godom! Gott nytt ar! Felice anno nuovo

Találatok: 2147

Megjelent a 2015-ös felsőoktatási felvételi tájékoztató

A 2015-ös felsőoktatási felvételi eljárás szabályait tartalmazó Tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések december 23. óta tanulmányozhatók a Felvi.hu honlapon. (Figyelem: a Tájékoztató csak itt, és csak elektronikusan érhető el!) Maga a felvételi jelentkezés - melynek határideje 2015. február 15. - az E-felvételin keresztül történik, a Felvin történő regisztráció után. Bővebben...

Találatok: 5638

Adománygyűjtés

Iskolánk diákjai és tanárai az ünnep előtti időszakban három jótékonysági adománygyűjtő akcióban vettek részt. Ezek jóvoltából  játékokat, mesekönyveket, kézzel készített egyedi díszeket, csokikat, valamint 20 mikuláscsomagot juttattunk el a battai adományfutás által támogatott három gyermekotthonba. A Menhely Alapítvány számára 60 törölközőt, a Máltai Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójára 15 ajándékcsomagot állítottunk össze. A szervezetek nevében is köszönjük mindenkinek a támogatást!

Találatok: 2568

„A mi városunk, a mi kerületünk” lengyel-magyar pályázat

A kerületi „MEDÁLIÁK” Művészeti, Kulturális és Oktatási Egyesület és a krakkói Fundacja Nowe Centrum közös pályázatának köszönhetően három leöveys diákunk: Kovács Kincső, Marozs Kinga és Pethes Vivien (10.C) az őszi szünetben részt vehetett egy krakkói jutalom tanulmányúton. A diákok az Egyesületnél már több programban vettek részt. Most megismerhették a partner szervezet tevékenységét és diákjait, valamint Krakkó nevezetességeit, majd fogadhatták a krakkói diákok csoportját Budapesten.

A diákok pályázati tevékenységéből nyílt „A mi városunk, a mi kerületünk” című kiállítás december 18-ig tekinthető meg a II. emeleti Galériában.

Találatok: 2042

Szalagavató

December 6-án, szombaton, 18 órai kezdettel tartjuk végzős évfolyamunk szalagavató bálját a Pestszentimrei Sportkastélyban, amelyre szeretettel várjuk meghívott vendégeinket.
Az ünnepségre belépőt az iskolában lehet vásárolni. Felhívjuk a figyelmet, hogy aznap a helyszínen már nem lesz jegyárusítás.

Találatok: 3208

Almaevési Guinness-rekordkísérlet

Iskolánk 5 osztálya vesz részt az Országos Egészségfejlesztési Intézet legújabb kampányához kapcsolódó Guinness-rekordkísérletben december 5-én 13 órakor.

A cél, hogy a Leövey szomszédságában található SOTE elméleti épülettömbje előtti területen egy időben ezren egyenek almát. A kampány és a rekordkísérlet célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás, a fiatalok zöldség-gyümölcs fogyasztásának fontosságára.

A rekordkísérlet felállításában bárki részt vehet! Részletek az EOK honlapján.

Találatok: 1648

Segítség a rászorulóknak – Karácsonyi akciók a Leöveyben

A Karácsony közeledtével többet gondolunk mindazokra, akik nélkülözésben, szegénységben, nagy nehézségek közt élik mindennapjaikat. Mindenkihez sajnos nem juthatunk el, de megmutathatjuk a segítség, az összefogás és a jó szándék erejét! Iskolánk a téli időszakban három segítő kampányhoz csatlakozik:

Találatok: 8041

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish