Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Rendszeres kilépési engedély

Tanulóink régi, sürgető kívánságának próbálunk eleget tenni, amikor a 2018/2019-es tanév kezdetétől – a két nagyszünet egyikében – lehetőséget biztosítunk élelmiszer vásárlásának céljából az iskola elhagyására.

A kilépés biztosításához valamennyi nappali tagozatos és ifjúsági osztályba járó tanuló számára - kiskorú diák esetében szülői -felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. A nyilatkozattal (a szülők) hozzájárulnak az iskola elhagyásához, és tudomásul veszik annak jogkövetkezményeit. A nyilatkozatminta honlapunkról  letölthető. A kitöltött nyilatkozatot iskolánk titkárságán kell leadni munkaidőben, és ezt követően készül el a kilépésre feljogosító kártya. Utóbbihoz egy darab, 30×45 mm-nél nem nagyobb – akár otthon elkészített – igazolványfotó szükséges.

A kártyát a tanulónak a portás felé minden esetben - kérés nélkül - fel kell mutatnia!

Az iskola többszöri kilépés és visszaélés gyanúja esetén a kártyát visszavonja, a kilépést indokolt esetben megtagadhatja.

A kilépési engedély a tanév szorgalmi időszakában, illetve visszavonásig érvényes.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish