Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Változik az e-napló!

Az idei tanév kezdetétől a régi diákjaink, szüleik által jól megszokott MaYoR e-naplóban már hiába keresik az aktuális tanulmányi információkat. :-(

2018. szeptemberétől - a fenntartó KLIK döntése szerint - az állami fenntartású oktatási intézményeknek át kell térniük a központi eKréta nevű elektronikus naplóra. Így teszünk mi is a Leövey Klára Gimnáziumban: „érdemei elismerése mellett” nyugállományba vonultatjuk szeretve szidott MaYoR e-naplónkat, és áttérünk az eKrétára.

Az átállás napjai alatt a tanulók, szülők és pedagógustársak szíves türelmét kérjük. Reményeink szerint egy-két napon belül minden fontos információ (órarendek, osztálynévsorok, helyettesítés, óraelmaradás) megjelenik az új  eKréta felületen, ami weblapunk jobb felső sarkában is megtalálható.

A tanulók felhasználói neve a tizenegy jegyű oktatási azonosítójuk, kezdő jelszavuk pedig a születési év, hó és nap; kötőjelekkel elválasztva, például: 2002-01-01.

Jelen ismereteink szerint az eKréta - sajátos módon - hiába biztosít külön belépési lehetőséget a szülők számára, az ő felhasználói lehetőségeik gyermekükével teljesen azonosak. Tehát emiatt a szülök további értesítésig a fenti tanulói adatokkal tudnak belépni az eKrétába.

Felhívjuk a leöveys közösség figyelmét, hogy egyes programjaink (12.-es művészetek tantárgy és a sportkörök jelentkezése stb.) számára a MaYoR napló szervezési funkcióit megőrizzük. (Elérhetőség: weblap jobb oldala, "Archív" blokk.) Új tanulóink ezért a régi e-naplóhoz is kapnak felhasználónevet és jelszót.

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish