Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Nyilvános érettségi anyagok, 2018 ősz

A 2018. október-novemberi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai

(Előzetes tájékoztató) 

Középszintű vizsgák

Emelt szintű vizsgák

Az emelt szintű vizsgák vonatkozó anyagai az OH honlapján, A 2018. október-novemberi érettségi vizsgák nyilvánosságra hozott anyagai cím alatt találhatók meg.

Találatok: 3399

Őszi érettségi 2018

Gimnáziumunkat az Oktatási Hivatal kijelölte az őszi érettségi vizsgák megtartására. A vizsgákra szeptember 5-ig  az alábbi időpontokban lehet jelentkezni - személyesen - iskolánkban:

Találatok: 2624

Tanévkezdés, 2018

A tanévnyitó ünnepély - a nappali tagozaton - szeptember 3-án, 9 órakor kezdődik. (Megjelenés az alkalomhoz illően, azaz: sötét szoknya/nadrág, fehér blúz/ing.) Az ünnepség után három (3) osztályfőnöki óra lesz.

A Felnőttoktatási Tagozat ...

Találatok: 6289

Ebédbefizetés 2018 szeptemberre

A szeptemberi ebéd árát augusztus 27-ig lehet befizetni. Az átutaláskor ne felejtsék el feltüntetni az iskola és a diák nevét, osztályát! A tanulói teljes ár 5700 Ft, a kedvezményes ár 2840 Ft. A kedvezményes árat csak érvényes igazolásokkal lehet igénybe venni, ezért a lejárt hivatalos papírokat meg kell újítani! A 3 gyermekes családoknak az új tanévre új nyilatkozatot kell kitölteniük! Kérjük, hogy aki idén fizet először ebédet, egyeztessen az átutalás előtt Bársony Klaudia ügyintézővel!

Találatok: 6236

Gólyatábor 2018

2018. augusztus 28-án, kedden gólyatáborozni indulunk leendő 9.-es diákjainkkal Parádfürdőre, a Kalandvár Ifjúsági táborba. Gyülekező: 9.40-ig a Népligetben, a Hazlinszky Frigyes sétányon (nem a buszpályaudvaron). A különjárati busz 10.00-kor indul. A táborozáshoz szükség lesz az  itt mellékelt szülői igazolásra, amit kitöltve és aláírva az osztályfőnököknek kell átadni az induláskor! Csütörtökön dél körül érkezünk vissza az indulás helyszínére.

Találatok: 5626

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish