Weboldalunk a jobb használhatóság érdekében sütiket alkalmaz.  Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába.

Nyílt órák helyett iskolabejárás és rövidfilmek – FRISS!!!

Sajnos a koronavírus a negyedik hullámban is jelentékenyen befolyásolja életünket és a mindennapos nevelés-oktatás folyamatát, ezért – továbbá az idei tanévben az extrém magas osztálylétszámaink miatt – a korábban óriási népszerűségnek örvendő nyílt órák helyett a Leövey nagyszerű diákéletét bemutató más tevékenységek mellett kellett döntenünk. Az iskolavezetés javaslatára ezért október végétől november közepéig három péntek délután iskolabejárásra invitáljuk az érdeklődő nyolcadikos diákokat és szüleiket. A tagozatainkat bemutató kisfilmek és az igazgatói tájékoztató –, melyeket nem professzionális videostúdiók, hanem saját médiás diákjaink szerkesztettek! – október 25-én, hétfőn lesz elérhető honlapunkon. Kattintsanak rá, mert megéri!

Az iskolabejáró program október 22-én, pénteken délután 14 órakor kezdődik, és november 5-én és 19-én folytatódik. Tízperces bontásban késleltetve délután kettő és négy óra között Soltész Viktória és Nagy Tamás igazgatóhelyettes, valamint Holicsné Gémes Boróka és Várkonyi Piroska szabadidő-szervezők DÖK-ös tanulók kíséretében háromszor négy turnusban, egyenként tizenhat, azaz összesen egy délután 192 vendégnek mutatják be a Leövey legendás, 147 esztendős épületét. Az iskolabejárás során az alma mater minden fontosabb pontját megismerhetik a vendégek, kezdve a kerületben páratlan természettudományos laborokkal, a színházcsarnoknak is használható dísztermen és a képzőművészeti tagozat munkáit bemutató Leövey Galérián át a tornacsarnokkal bezárólag.

A novemberi időpontokra október 21-én, csütörtökön 14 órától lehet jelentkezni a Felvételi menüpont alatt, a bal felső részen felugró felsorolás utolsó Hely foglalása pénteki iskolabejárásra című szövegre kattintva lehetséges. Kérjük, hogy a tanulót és a szülőt külön jelentkeztessék. A sikeres jelentkezésről visszaigazoló e-mail érkezik. Kérjük, hogyha véletlenül több helyre jelentkeztek, vagy egyéb okból visszalépnének az adott látogatástól, akkor erről e-mailben tájékoztassanak bennünket (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ). A visszamondások jelentkezéseit folyamatosan töröljük, így az esetleg lemaradók felhasználhatják a felszabaduló helyeket. Fontos szabály, hogy a betegség miatt visszamondó érdeklődők a két novemberi alkalommal létszám felett is bejuthatnak az általuk választott turnusra. Kérjük, hogy legyenek résen, mert a porgram iránt várhatóan óriási lesz az érdeklődés.

A látogatás előtt vegyék figyelembe, hogy az iskolabejáráshoz felnőtteknek védettségi igazolvány és a szájat és orrot eltakaró maszk használata – természetesen – mindenki számára kötelező!

Viszontlátásra a Leöveyben!

 

Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel u. 1. 
OM azonosító: 035235
Feladatellátási hely kód: 001 
☎ +36-1-215-9590
✉ lkg@leovey.hu

Alapítványunk

Leövey Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 18037724-1-43
Számlaszám: 11709002-20073792

Pályázataink

 

 

Partnereink

 

elte

 pte logo

müpa logo

BFZ logo 

EuroExam cikk 120

 

ecdl 

bbm-logo

concept2-logo

Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium

GTranslate

Hungarian English Finnish French German Portuguese Russian Spanish

Felnőttoktatási Tagozat

A Felnőttoktatási Tagozat (ifjúsági, esti és digitális képzések) elérhetőségei:

Web: fot.leovey.hu

Telefon: +36-1-216-0304

Email: uh.yevoel@tnullof

Rövidesen

Nincsenek események
 2021 október 21.  csütörtök ,06:03:24

Archív

Az alábbi oldalak már nem frissülnek, csak archívumként működnek!